Pikkujoulut kaveri- tai työporukalle etsinnässä? Ei hätää – meillä voitte pitää hauskat pikkujoulut, olitte liikkeellä millaisella porukalla tahansa!

Järjestämme vuosittain satoja yksityistilaisuuksia eri kokoisille ryhmille ja olemme todella ylpeitä siitä, että vieraamme ovat kokemuksesta aina erittäin tyytyväisiä. Kirveen- ja veitsenheitto sopii niin täysin aloittelijoille kuin kokeneemmille heittelijöille, joten tätä ei kannata jännittää. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa kaikissa tilanteissa ja saa kenet tahansa oppimaan kirveiden ja veitsien heittelyn jalon taidon!

Pikkujoulut on meillä ikimuistoinen kokemus, mutta vielä ikimuistoisemmaksi se voi muuttua jos yhdistätte kirveet ja veitset alakerrassamme olevan Osuvan tarjoamaan ampuma-asekokeiluun! Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella jos haluat kuulla mahdollisuudesta lisää!

Meille myös pääsee helposti. Taksit saapuvat melkein ovelle ja pysäköintihalli on vain 50 metrin kävelyn päässä, jonne sinnekin pääsee kuivin jaloin! Jos kaipaatte tapahtumaanne myös ruokatarjoilua, meille onnistuu ruoan tilaaminen paikanpäälle helposti minkä tahansa kuriiripalvelun tai haluamanne cateringin kautta.

Ota meihin yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai alla olevalla lomakkeella, niin sovitaan yhdessä polttariseurueellenne ikimuistoinen kokemus!

Haluan järjestää pikkujoulut,
ottakaa minuun yhteyttä!