Our prices
Helaxe stamp

WHY DON’T YOU JUST THROW
LUMBERJACK DARTS!

Aikaisempaa kokemusta kirveiden viskelystä ei tarvitse olla. Kouluttajamme opastavat sinut rennon, tyylikkään ja turvallisen lajin pariin sekä kertovat erilaisista kilpailuvaihtoehdoista.

Voit varata itsellesi tai ryhmällesi oman heittopaikan. Olet tervetullut myös ilman ajanvarausta, sillä järjestämme päivittäin Walk In -sessioita, joihin voit osallistua kertamaksulla.

Vuoden 2023 alussa aloitimme tarjoamaan veitsenheittomahdollisuutta kokoaikaisesti. Koska siihen sopivat radat ovat erikoisvarusteltuja, toivomme aina etukäteen ilmoitusta juurikin veitsenheittotoiveista. Toistaiseksi näitä paikkoja ei tarjota online -varattaviksi, joten varaukset tulee tehdä puhelimitse tai sähköpostilla.

MAKSUTAVAT:

Käteinen
Pankki- ja luottokortit
Mobilepay
Smartum liikunta- ja kulttuuriseteli, sekä Smartum mobiili -maksukortit
ePassin Sporttipassi (ePassin verkkokauppaan tästä)
Edenred Finland Oy:n Virikesetelit tai mobiilimaksu

                                                                

HUOM! TIISTAIKLUBIN AVOIMET HEITTOSESSIOT JOKA KUUN ENSIMMÄINEN TIISTAI KLO 17-20. ILMAN VARAUSTA 15€ / HLÖ. LUE LISÄÄ!

Walk in – saman päivän varaukset

60min.

Soittamalla meille, voit tulla myös ilman nettiajanvarausta aina, kun olemme avoinna ja heittopaikkoja on vapaana. Voit tulla yksin, kaksin tai porukalla. Alkoholin ja päihteiden vaikutuksen alaisena et pääse heittämään, joten huomioithan tämän ennen paikalle saapumista.

Hinta
49€ /heittopaikka tai 20€ /hlö

Yksityistilaisuudet

90min. (vähintään 6 osallistujaa)

Kaikki yksityistilaisuutemme aloitetaan teoriaosuudella, joten aiempaa kokemusta ei tarvita. Käymme turvallisuusasiat läpi yhteisesti ja opetamme oikeat heittotekniikat.

Yksityistilaisuudessa jokainen osallistuja pääsee harjoittelemaan heittoja ennen varsinaisten pelien aloittamista. Ryhmän koosta ja toiveista riippuen valitsemme sopivat pelit, kisat tai turnauksen. Kovimmat heittäjät ja turnausten voittajat palkitaan tilaisuuden lopussa!

Yksityistilaisuuteen on nyt mahdollista ottaa kirveenheiton lisäksi myös veitsenheitto. Veitsenheittoa voit tiedustella sähköpostitse info@helaxe.com

Hinta35€/hlö

Haluatko extraa! Nyt mukaan myös veitsenheitto, hinta +99€/tilaisuus. Varaukset sähköpostilla tai puhelimitse.

heittopaikat

60min (max 4 osallistujaa)

Voit varata heittopaikan haluamallesi ajalle. Yhdelle heittopaikalle mahtuu max. 4 heittäjää. Yksittäinen heittovuoro on 60min. Vuoron alussa on lyhyt tekniikkaopastus.

Hinta49€ / heittopaikka