Our prices
Helaxe stamp

WHY DON’T YOU JUST THROW
LUMBERJACK DARTS!

Aikaisempaa kokemusta kirveiden viskelystä ei tarvitse olla. Kouluttajamme opastavat sinut rennon, tyylikkään ja turvallisen lajin pariin sekä kertovat erilaisista kilpailuvaihtoehdoista.

Voit varata itsellesi tai ryhmällesi oman heittopaikan nettiajanvarauksesta, sähköpostitse tai puhelimitse.

MAKSUTAVAT:

Käteinen
Pankki- ja luottokortit
Mobilepay
Smartum liikunta- ja kulttuuriseteli, sekä Smartum mobiili -maksukortit
ePassin Sporttipassi (ePassin verkkokauppaan tästä)
Edenred Finland Oy:n Virikesetelit tai mobiilimaksu

Huomioi, että voit ostaa käynnin meille myös lahjakorttina! Helpoiten se onnistuu verkkokaupastamme, mutta voit hankkia sellaisen myös käyntisi yhteydessä tiskiltämme!

                                                                

HUOM! TIISTAIKLUBIN AVOIMET HEITTOSESSIOT JOKA KUUN ENSIMMÄINEN TIISTAI KLO 17-20. ILMAN VARAUSTA 15€ / HLÖ. LUE LISÄÄ!

saman päivän varaukset

60min.

Soittamalla meille, voit tulla myös ilman nettiajanvarausta aina, kun olemme avoinna ja heittopaikkoja on vapaana. Voit tulla yksin, kaksin tai porukalla. Alkoholin ja päihteiden vaikutuksen alaisena et pääse heittämään, joten huomioithan tämän ennen paikalle saapumista.

Hinta
49€ /heittopaikka

Yksityistilaisuudet

90min. (vähintään 10 osallistujaa)

Kaikki yksityistilaisuutemme aloitetaan teoriaosuudella, joten aiempaa kokemusta ei tarvita. Käymme turvallisuusasiat läpi yhteisesti ja opetamme oikeat heittotekniikat.

Yksityistilaisuudessa jokainen osallistuja pääsee harjoittelemaan heittoja ennen varsinaisten pelien aloittamista. Ryhmän koosta ja toiveista riippuen valitsemme sopivat pelit, kisat tai turnauksen. Kovimmat heittäjät ja turnausten voittajat palkitaan tilaisuuden lopussa!

Yksityistilaisuuteen on nyt mahdollista ottaa kirveenheiton lisäksi myös veitsenheitto. Veitsenheittoa voit tiedustella sähköpostitse info@helaxe.com

Hinta35€/hlö

Haluatko extraa! Nyt mukaan myös veitsenheitto, hinta +99€/tilaisuus. Varaukset sähköpostilla tai puhelimitse.

heittopaikat

60min (max 4 osallistujaa)

Voit varata heittopaikan haluamallesi ajalle online-ajanvarauksesta, sähköpostitse tai soittamalla. Yhdelle heittopaikalle mahtuu max. 4 heittäjää. Yksittäinen heittovuoro on 60min. Vuoron alussa on lyhyt tekniikkaopastus. Saman päivän varauksia voit tiedustella ainoastaan puhelimitse.

Hinta49€ / heittopaikka