Helaxe stamp

MITÄ ON KIRVEENHEITTO?

Kirveenheitto on vähän niinkuin keilausta, mutta ei ollenkaan!

Puukahvaista n. 800g painoista kirvestä heitetään puiseen tauluun noin neljän metrin etäisyydeltä. Tauluun on maalattu eri pistealueita. Kirveenheiton parissa on mahdollisuus pelata erilaisia hauskoja pelejä. Alla näet eri varausvaihtoehdot ja lisätietoa ensikertalaiselle löydät täältä.

Alkoholin ja päihteiden vaikutuksen alaisena et pääse heittämään, joten huomioithan tämän ennen paikalle saapumista.

HUOM! SANDAALEISSA TAI AVONAISISSA KENGISSÄ EI VOI TULLA HEITTOPAIKOILLE.

heittopaikka 60min

Voit varata heittopaikan ennakkoon ja heittää omatoimisesti yksin, kaksin tai porukassa. Yhdelle heittopaikalle mahtuu max. 4 heittäjää. Varauksen kesto on 60min. Tunnin alussa on turvallisuusohjeistus uusille heittäjille sekä opastusta heittotekniikoihin. Henkilökunnalta saat halutessasi ohjeita erilaisiin hauskoihin peleihin ja kisoihin. Varaukset viimeistään 24h ennen tunnin alkua. Saman päivän heittoja voit tiedustella puhelimitse: 040 506 0386

yksityistilaisuus 90min

YKSITYISTILAISUUS

Tilaisuus järjestetään omassa yksityisessä tilassa, jossa on neljä heittopaikkaa sekä viihtyisä oleskelutila. Halutessanne voitte tilata virvokkeita ennakkoon tai noutaa juomia tiskiltä.

Kaikki yksityistilaisuutemme aloitetaan teoriaosuudella, joten aiempaa kokemusta ei tarvita. Käymme turvallisuusasiat läpi yhteisesti ja opetamme oikeat heittotekniikat.

Jokainen osallistuja pääsee harjoittelemaan heittoja, jonka jälkeen on mahdollisuus leikkimielisiin peleihin tai kisoihin. Ryhmän koosta ja toiveista riippuen valitsemme sopivat pelit, kisat tai turnauksen. Varaukset viimeistään 24h ennen tunnin alkua. Minimiosallistujamäärä on 10 henkilöä. Yli 16 henkilön varaukset tulee tehdä puhelimitse tai sähköpostilla. Järjestämme yksityistilaisuuksia aukioloaikojen ulkopuolella sopimuksen mukaan.

tänään radalle?

Unohtuiko ajanvaraus? Soita meille 040 506 0386 ja tiedustele vapaita heittopaikkoja. Voit tulla yksin, kaksin tai porukalla. Tunnin alussa on turvallisuusohjeistus uusille heittäjille sekä opastusta heittotekniikoihin. Hinta 49€/heittopaikka.

Seuraa meitä Instagramissa