The FAQs

Lue nämä ennenkuin soitat

Olemme lisänneet listalle useimmiten kysytyt asiat ja päivitämme listaa sitä mukaa, kun uusia kysymyksiä tulee eteen.

Varaaminen ja maksaminen

Täytyykö aika varata etukäteen?

Ei välttämättä. Meille pääsee samana päivänä, jos tilaa vain on. Annamme sinulle ajan puhelimitse, joten soitathan ennen kuin tulet. Etukäteen varaamista suositellaan voimakkaasti, jos on tulossa useamman osallistujan porukalla.

Miten ajan voi varata?

Aika varataan kotisivuilla olevan “varaa aika” napin kautta. Otamme toistaiseksi varauksia myös sähköpostitse ja puhelimitse aina, kun ehdimme vastaamaan! Saman päivän varauksia voi tehdä vain puhelimitse.

Mikä on maksimiosallistujamäärä?

Yhdelle heittopaikalle mahtuu neljä heittäjää, mutta jos osallistujia on enemmän, varaa useampi heittopaikka. Yli 10 hengen ryhmille suosittelemme yksityistilaisuutta, jolloin kouluttaja ohjeistaa teitä tekniikoihin ja peleihin tilaisuuden aikana. Yksityistilaisuuksille on varattu oma VIP-alue, johon muilla asiakkailla ei ole pääsyä. Tilaan mahtuu kerralla 16 henkilöä. Mikäli teitä on isompi ryhmä ja haluatte vuokrata koko radan käyttöönne, olettehan meihin yhteydessä sähköpostitse. Huom! Rajaamme osallistujamääriä vallitsevien koronarajoitusten mukaan.

Voinko tulla yksin heittämään?

Kyllä voit. Voit varata koko heittopaikan itsellesi tai voit liittyä muiden “walk-in” heittäjien joukkoon (max. 4 hlöä / heittopaikka)

MITÄ MAKSUVÄLINEITÄ HYVÄKSYTTE?

Otamme maksut vastaan ennen heittovuoron tai tilaisuuden alkua. Maksuvälineenä hyväksymme yleisimmät maksukortit sekä käteisen. Voit käyttää meillä myös seuraavia liikuntaetuja:

Smartum liikunta- ja kulttuuriseteli, sekä Smartum mobiili -maksukortit
ePassin Sporttipassi
Edenred Finland Oy:n Virikesetelit tai mobiilimaksu
Eazybreak- liikuntamobiilisetelit
Mobilepay

SAAKO TEILTÄ OSTAA LAHJAKORTTEJA JA KAUAN NE OVAT VOIMASSA?

Lahjakortteja saa meiltä helpoiten verkkokaupasta, jolloin se toimitetaan ostajalle sähköpostitse seuraavana arkipäivänä, mutta niitä saa ostaa myös tiskiltämme. Lahjakortit ovat voimassa 18 kk ostopäivästä.

Yleisiä asioita

Voiko kirvesradalle tuoda omia alkoholijuomia tai eväitä?

Ikävä kyllä ei. Voit ostaa alkoholijuomia, virvoitusjuomia ja snackseja paikan päältä. Baari on avoinna vallitsevien rajoitusten mukaisesti. Emme ota radalle päihtyneitä asiakkaita ja juopuneet henkilöt poistetaan.

saako alaikäiset tulla heittämään kirvestä?

Yleinen ikäraja Helaxen kirvesradalle on 16 vuotta.

Mitä tunnin heittovuoroon sisältyy?

Heittovuoron alussa kouluttaja opastaa teidät lyhyesti lajin turvallisuuteen, sääntöihin ja tekniikkaan, jonka jälkeen saatte harjoitella heittoja ja kilpailla itsenäisesti, oman porukan fiiliksen mukaan (eli kilpaillen).

Mitä yksityistilaisuuteen sisältyy?

Turvallisuusasioiden ja radan sääntöjen läpi käymisen jälkeen siirrymme heittopaikoille, jossa käymme läpi yleistä heittotekniikkaa. Ohjatun harjoittelun jälkeen on aika selvitellä paremmuusjärjestystä ja ottaa “leikkimielistä” kisaa, ehkä jopa turnaus kouluttajan ohjaamana. Tilaisuus kestää puolitoista tuntia.

saanko tuoda oman kirveen?

Turvallisuussyistä HELAXElla käytetään paikan omia tarkastettuja kirveitä. Mikäli sinulla on kuitenkin on oma heittokirves ja haluat tuoda sen mukanasi, voimme tarkastaa paikan päällä onko sinulla sopiva peliväline radallemme.

ONKO HELAXELLE ESTEETÖN PÄÄSY?

Kirvesrata sijaitsee maan alla ja kulku tapahtuu parkkihallin kautta. Parkkihalliin johtava ajoluiska on hieman liian kalteva täyttääkseen esteettömyyden kriteerit. Auto kannattaa parkkeerata kadulle ja tulla avustajan kanssa parkkihallin luiskaa pitkin HELAXEN ovelle. Siitä eteenpäin pyörätuolilla liikkuva kulkee esteettömästi tiloissamme. Kirveenheitto sopii hyvin myös liikuntaesteiselle. Aulassa on myös esteetön wc-tila. Mikäli tarvitset apua saapuessasi, olethan meihin yhteydessä etukäteen, jolloin henkilökunta voi tarvittaessa auttaa.

Covid-19 käytännöt

Koronatapaukset ovat jälleen nousussa. Vaikka kirveenheittäminen hyvin ilmastoidussa tilassa on matalariskistä toimintaa suosittelemme vahvasti kaikille tiloissamme asioiville kasvomaskin käyttöä. Jos sinulla ei ole omaa maskia, saat halutessasi meiltä kertakäyttömaskin käynnin yhteydessä.

Haluamme tarjota ihmisille mahdollisuuden viihtyä kirveenheiton parissa mutta pidetään järki päässä, jos sinulla on flunssainen olo tai jos ympärilläsi on kipeitä ihmisiä, peru aikasi ja jää kotiin! Jos kuulut riskiryhmään älä tule heittämään! Kirveenheitto on siistiä, muttei niin siistiä, että kannattaa riskeerata henkensä sen takia.

Muita toimenpiteitä, joilla hallitsemme infektioriskiä:

  • TEHOSTETTU SIIVOUS
  • KIRVEIDEN JA KOSKETUSPINTOJEN JATKUVA DESINFIOINTI
  • ASIAKKAAT OHJATAAN PESEMÄÄN KÄDET ENNEN JA JÄLKEEN SESSION, KÄSIDESIÄ ON JOKA PAIKASSA
  • TYÖNTEKIJÖIDEN ERITTÄIN MATALA KOTIINJÄÄMISKYNNYS

Lisätoimipiteitä otetaan käyttöön tarpeen ja viranomaisten suositusten mukaan.

Vieläkö mietityttää?