• PIKKUJOULUT, TIIMIPÄIVÄT, SYNTTÄRIT, POLTTARIT, KOKOUKSET, yms.

HELAXEN suositut yksityistilaisuudet ovat varma valinta hauskanpitoon! Kaikki tilaisuudet järjestetään omassa yksityisessä tilassa, joihin muilla asiakkailla ei ole pääsyä.  Tilassa on neljä heittopaikkaa sekä viihtyisä oleskelutila. Sopiva ryhmäkoko tähän tilaan on 10-20 henkilöä. Yli 20 henkilön ryhmille varaamme käyttöön joko ison heittotilan tai tarvittaessa koko hallin, jolloin käytössä on 12 heittopaikkaa sekä baari-alue. Halutessanne voitte tilata virvokkeita ennakkoon tai noutaa juomia tiskiltä.

Kaikki yksityistilaisuutemme aloitetaan teoriaosuudella, joten aiempaa kokemusta ei tarvita. Käymme turvallisuusasiat läpi yhteisesti ja opetamme oikeat heittotekniikat.

Jokainen osallistuja pääsee harjoittelemaan heittoja, jonka jälkeen on mahdollisuus leikkimielisiin peleihin tai kisoihin. Ryhmän koosta ja toiveista riippuen valitsemme sopivat pelit, kisat tai turnauksen. Varaukset viimeistään 24h ennen tilaisuuden alkua. Minimiosallistujamäärä 10 henkilöä ja aukioloaikojen ulkopuolella sopimuksen mukaan. Olethan yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostitse mikäli ryhmässäsi on yli 16 osallistujaa tai tarvitset erillisiä kokouspalveluita.

Kuvia yksityistilaisuuksista